Ξενοδοχεία & τουριστικές υπηρεσίες

Κατανοούμε την ξεχωριστή φύση του κλάδου του τουρισμού και παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ξενοδοχείων, των ταξιδιωτικών πρακτορείων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων.

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 250 επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, γραφεία ταξιδίων, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλες.

250 επιτυχημενεσ συνεργασιεσ

ο καταλληλοσ συνεργατησ

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 250 επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, γραφεία ταξιδίων, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλες.

Κατέχουμε γνώση του γενικότερου περιβάλλοντος και κατανοούμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου και των επιμέρους τομέων στην Ελλάδα.

Γνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως η έλλειψη κατάλληλου εξειδικευμένου προσωπικού καθώς και η αύξηση του αριθμού τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα. Και διαθέτουμε τις κατάλληλες προτάσεις για την αντιμετώπιση τους, ανάλογα τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην τοπική αγορά..

Εξατομικευμενες λυσεις για την αναπτυξη της επιχειρησης σας.

Η ORION S.A παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας και σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με εξειδικευμένους συμβούλους, μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις φορολογικού σχεδιασμού, να εκπονήσουμε business plans και να παρέχουμε υπηρεσίες "έργων διασφάλισης" για τον έλεγχο των επενδυτικών σχεδίων σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των φορέων χρηματοδοτήσεων και επιχορηγήσεων.

γιατι να επιλεξετε την orion

συνεργασια με εξειδικευμενουσ επαγγελματιεσ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε την ORION S.A ως τον επόμενο συνεργάτη σας στον τουριστικό κλάδο.

Διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία, δημιουργούμε αποτελεσματικές ομάδες εργασίας για τη διαχείριση των αναγκών σας και έχουμε τους απαραίτητους εξειδικευμένους συμβούλους για να σας υποστηρίξουμε.

Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας και τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα.

Η ομάδα της ORION S.A συνεργάζεται αποτελεσματικά με το προσωπικό της επιχείρησής σας για να επιτύχετε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Ενδεικτικο πελατολογιο εταιρειων λιανικου εμποριου & εστιασης