Λιανεμπόριο & Εστίαση

Παρέχουμε υπηρεσίες λογιστικής και φοροτεχνικής στήριξης σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και εστίασης, βοηθώντας τις να επιτύχουν την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα.

Η ORION S.A, οργανωμένη και έμπειρη, έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 250 επιχειρήσεις του κλάδου του Λιανικού Εμπορίου και της Εστίασης.

250 επιτυχημενεσ συνεργασιεσ

εξασφαλιζοντασ αποτελεσματικη υλοποιηση

Η ORION S.A, οργανωμένη και έμπειρη, έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 250 επιχειρήσεις του κλάδου του Λιανικού Εμπορίου και της Εστίασης.

Από καλλυντικά και είδη ένδυσης και υπόδησης μέχρι τα είδη μπάνιου και κουζίνας, αλλά και αλυσίδες καφέ, η ORION S.A γνωρίζει τον κλάδο και αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητές του.

Είμαστε εδώ για να σας εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική υλοποίηση των στόχων σας, λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο περιβάλλον, τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

Συμβουλες και υποστηριξη που καλυπτουν τις αναγκες σας

Η ORION S.A διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου και της Εστίασης.

Μέσω των ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών μας, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με εξειδικευμένους συμβούλους και εμπειρία στον κλάδο, η ORION S.A είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας και να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε.

γιατι να επιλεξετε την orion

αξιοπιστια & εξειδικευση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε την ORION S.A ως τον εταίρο σας.

Πρώτον, διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο, γνωρίζοντας τις τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρονται.

Δεύτερον, δημιουργούμε αποτελεσματικές ομάδες εργασίας για τη διαχείριση του έργου σας, εξασφαλίζοντας την ομαλή εκτέλεση και την ορθή ροή των διαδικασιών.

Τέλος, συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά με τα στελέχη της επιχείρησής σας, προσφέροντας μια συνεργατική σχέση με θετικά αποτελέσματα για και τα δύο μέρη.

Επιλέξτε την ORION S.A και τη συνεργασία με μια εξειδικευμένη ομάδα που επιδιώκει την επιτυχία σας.

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Ενδεικτικο πελατολογιο εταιρειων λιανικου εμποριου & εστιασης