Αγροτικός τομέας

Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γεωργικές επιχειρήσεις και παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες που στοχεύουν στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της αειφορίας.

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 150 επιχειρήσεις του Αγροτικού Τομέα, συμπεριλαμβανομένων αγροτικών συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

150 επιτυχημενεσ συνεργασιεσ

Αποτελεσματικη διαχειριση για τον Αγροτικο Κλαδο

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 150 επιχειρήσεις του Αγροτικού Τομέα, συμπεριλαμβανομένων αγροτικών συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Με γνώση του γενικότερου περιβάλλοντος, των προβλημάτων και των προοπτικών του Αγροτικού Τομέα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Ελεγκτικες, φορολογικες και συμβουλευτικες υπηρεσιες για τον Αγροτικο Τομεα

Η ORION S.A παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα ελέγχου, φορολογίας και συμβουλευτικής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Αγροτικού Τομέα.

Αγροτικοί συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών και μεμονωμένοι αγρότες μας εμπιστεύονται για την επαλήθευση της συμμόρφωσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με κρατικές και ευρωπαϊκές (Ε.Ε.) επιχορηγήσεις.

γιατι να επιλεξετε την orion

Ο σταθερος σας συμβουλος στον Αγροτικο Τομεα

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο, γεγονός που μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δημιουργούμε αποτελεσματικές ομάδες εργασίας για τη διαχείριση των έργων σας και διαθέτουμε εξειδικευμένους συμβούλους που θα σας υποστηρίξουν σε κάθε βήμα.

Με την ORION S.A, μπορείτε να βασιστείτε σε καινοτόμες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας.

Στη συνεργασία μας, επιδιώκουμε να επιτύχουμε ένα αμοιβαία επωφελές αποτέλεσμα (win-win) μεταξύ των στελεχών μας και της επιχείρησής σας.

Τέλος, ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ORION S.A, είναι γνώστης του κλάδου και συγγραφέας του βιβλίου «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ», ενώ συνεργάζεται και ως αρθρογράφος με την μεγαλύτερη εφημερίδα που ασχολείται με αγροτικά θέματα, την Agronews.

Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Ενδεικτικο πελατολογιο εταιρειων αγροτικης παραγωγησ