Βιομηχανια & Παραγωγή

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον βιομηχανικό και παραγωγικό τομέα, παρέχοντας λογιστικές υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ειδικές ανάγκες του κλάδου

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία έργα σε 350 επιχειρήσεις του κλάδου, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών, όπως Μετάλλων, Πλαστικών, Τροφίμων, Φαρμάκων και Ιχθυοκαλλιεργειών.

350 επιτυχημενεσ συνεργασιεσ

Επιτυχημενες συνεργασιες με επιχειρησεις του Κλαδου Βιομηχανιας – Παραγωγης

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία έργα σε 350 επιχειρήσεις του κλάδου, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών, όπως Μετάλλων, Πλαστικών, Τροφίμων, Φαρμάκων και Ιχθυοκαλλιεργειών.

Η πολύπλευρη εμπειρία μας μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που συνεισφέρουν στην επιτυχία τους.

Ελεγκτικες, φορολογικες και συμβουλευτικες υπηρεσιες που καλυπτουν τις αναγκες σας

Η ORION S.A προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα ελέγχου, φορολογίας και συμβουλευτικής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με την εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας στον κλάδο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις οικονομικές πτυχές της επιχείρησής σας.

γιατι να επιλεξετε την orion

Εξειδικευμενη γνωση, αποτελεσματικη διαχειριση εργων και καινοτομες λυσεις

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν την ORION S.A την ιδανική επιλογή για την επιχείρησή σας.

Καταρχάς, διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο της βιομηχανίας και παραγωγής.

Επιπλέον, δημιουργούμε αποτελεσματικές ομάδες εργασίας για την αποτελεσματική διαχείριση των έργων σας και διαθέτουμε εξειδικευμένους συμβούλους για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Τέλος, μεριμνούμε για την παροχή καινοτόμων λύσεων που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς και την επιχείρησή σας.

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Ενδεικτικο πελατολογιο εταιρειων βιομηχανιασ & παραγωγης