Γνωρίστε την εταιρεία μας

Καλωσορίσατε στην ORION, παρέχουμε εξειδικευμένες λογιστικές υπηρεσίες και συμβουλευτική σε επιχειρήσεις και οργανισμούς από το 2003.

Γνωρίστε την Orion SA
Γνωρίστε την Orion SA

προηγμενες υπηρεσιεσ

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η ORION είναι μια κορυφαία λογιστική εταιρεία που παρέχει ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ίδρυση της εταιρείας μας έγινε το 2003 και είμαστε μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.) www.soel.gr και εποπτευόμαστε από την Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.) www.elte.org.gr, που είναι η εποπτική αρχή του ελεγκτικολογιστικού επαγγέλματος στην Ελλάδα.

Εξειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις των πελατών μας.

Με την εμπειρία και την εξειδίκευση μας, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν αξιόπιστες λύσεις και στρατηγικές που τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους.

ORION S.A.

Αριθμός μητρώου Γ.Ε.ΜΗ. 005202501000
Αριθμός μητρώου Σ.Ο.Ε.Λ. 146
Αριθμός μητρώου Ε.Λ.Τ.Ε. 002

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ακεραιοτητα, Γνωση και Εξατομικευση για Επιτυχημενες Συνεργασιες

Στην ORION, οι αρχές και οι αξίες μας διέπουν κάθε πτυχή της δραστηριότητάς μας.

Εργαζόμαστε με ακεραιότητα και επενδύουμε στη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία δημιουργικά και αναζητούμε συνεχώς εθνικές και διεθνείς συνεργασίες που ενισχύουν τις δυνατότητές μας.

Πιστεύουμε στη γνώση και τη μόνιμη βελτίωση ως τον στόχο μας, ενώ ταυτόχρονα σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες και προσαρμοζόμαστε σωστά στις ανάγκες των πελατών μας.

Ως υπεύθυνοι επαγγελματίες, δρούμε με στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που να ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Εργαζόμαστε με ακεραιότητα και επενδύουμε στη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα.
λογιστικες & συμβουλευτικες υπηρεσιες

ο επομενοσ συνεργατησ σασ

λογιστικες & συμβουλευτικες υπηρεσιες

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Ηρακλείου 531, Τ.Κ. 141 22, στο Ηράκλειο Αττικής και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο 211 41 11 500 – 501 ή να στείλετε email στο info@orion-audit.gr

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό. Η επιδίωξη μας είναι να καλύπτουμε απο κοντά τις ανάγκες των πελατών μας.

Στελεχωνόμαστε με περισσότερους απο 30 Ορκωτούς Ελεγκτές λογιστές, βοηθούς λογιστών και εξειδικευμένους συνεργάτες.

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Συμβουλευτικές υπηρεσίες προς επιχειρήσεις - ORION SA
advices-icon

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες