Ο.Τ.Α. & Δημόσιος τομέας

Κατανοούμε την πολυπλοκότητα των οικονομικών και φορολογικών θεμάτων που αφορούν τον δημόσιο τομέα και τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρέχουμε εξειδικευμένες λογιστικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις αυτών των φορέων.

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 250 επιχειρήσεις του Κλάδου, συμπεριλαμβανομένων Δήμων, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεων του Δημοσίου.

250 επιτυχημενεσ συνεργασιεσ

Αξιοπιστη και επιτυχημενη εκτελεση εργων

Η ORION S.A έχει εκτελέσει με επιτυχία έργα σε 250 επιχειρήσεις του Κλάδου, συμπεριλαμβανομένων Δήμων, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεων του Δημοσίου.

Με γνώση του γενικού περιβάλλοντος και των προκλήσεων που αντιμετωπίζονται στον Κλάδο, η ORION S.A διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία και γνώση για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις.

Κατανοεί τους περιορισμένους πόρους και την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις προοπτικές για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του Κλάδου στην Ελλάδα.

Ελεγκτικες, φορολογικες και συμβουλευτικες υπηρεσιες

Η ORION S.A παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για να καλύψετε τις ανάγκες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με την εμπειρία μας στον κλάδο, παρέχουμε λύσεις φορολογικού σχεδιασμού, εκπόνηση business plans και υπηρεσίες "έργων διασφάλισης" για τον έλεγχο του επενδυτικού σας σχεδίου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηματοδοτικών φορέων και επιχορηγήσεων.

γιατι να επιλεξετε την orion

Ελεγκτικες, φορολογικες και συμβουλευτικες υπηρεσιες

Η ORION S.A παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας και σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο αυτό, η ORION S.A διαθέτει το απαραίτητο εμπορικό και φοροτεχνικό know-how για να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες.

Αναλαμβάνει την ανάλυση των φορολογικών κανονισμών, την παροχή συμβουλών για τη βέλτιστη διαχείριση φορολογικών θεμάτων και την παροχή υποστήριξης σε ελεγκτικά θέματα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς: Το πλεονέκτημα της ORION S.A

  • Εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο του Δημοσίου Τομέα και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Δημιουργία αποτελεσματικών ομάδων εργασίας για τη διαχείριση των έργων σας.
  • Εξειδικευμένοι συμβούλοι με ευρύ φάσμα γνώσεων και εμπειρίας.
    Προσαρμοσμένες και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και τηρούν τα χρονοδιαγράμματα.
  • Συνεργασία με τα στελέχη της επιχείρησής σας για ένα αμοιβαία επωφελές αποτέλεσμα (win-win).

Επιλέγοντας την ORION S.A, επιλέγετε μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία που θα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την εκτέλεση έργων, την κάλυψη των αναγκών σας και την επίτευξη των στόχων σας.

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Ενδεικτικο πελατολογιο εταιρειων δημοσιου τομεα