Διαχείριση & κατασκευή ακινήτων

Παρέχουμε υπηρεσίες λογιστικής σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ακίνητης περιουσίας και των κατασκευών, βοηθώντας τις στη διαχείριση των οικονομικών τους πτυχών και την ανάπτυξή τους.

Με ειδίκευση στην αξιοποίηση και διαχείριση ακινήτων, κατασκευές ακινήτων, κατασκευές έργων πετρελαίου και αερίου, καθώς και υποδομές, γνωρίζουμε το περιβάλλον, τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

250 επιτυχημενεσ συνεργασιεσ

εξειδικευμενη γνωση & αποτελεσματικη διαχειριση

Η ORION S.A έχει εκτελέσει επιτυχημένα έργα σε 250 επιχειρήσεις στον κλάδο της Ακίνητης Περιουσίας και των Κατασκευών.

Με ειδίκευση στην αξιοποίηση και διαχείριση ακινήτων, κατασκευές ακινήτων, κατασκευές έργων πετρελαίου και αερίου, καθώς και υποδομές, γνωρίζουμε το περιβάλλον, τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

Με επιτυχία αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα όπως την αύξηση των τιμών των οικοπέδων και των υλικών κατασκευής, ενώ εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, όπως η αυξανόμενη ζήτηση ακινήτων για τουρισμό και γραφεία.

Εξατομικευμενες λυσεις για να επιτυχετε τους στοχους σας.

Η ORION S.A παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας και σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με εξειδικευμένους συμβούλους, μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις φορολογικού σχεδιασμού, να εκπονήσουμε business plans και να παρέχουμε υπηρεσίες "έργων διασφάλισης" για τον έλεγχο των επενδυτικών σχεδίων σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των φορέων χρηματοδοτήσεων και επιχορηγήσεων.

γιατι να επιλεξετε την orion

Εξειδικευμενη Γνωση, Αποτελεσματικη Διαχειριση, Επαγγελματικη Ομαδα, Καινοτομια

Η ORION S.A διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ακίνητης περιουσίας και των κατασκευών.

Δημιουργούμε αποτελεσματικές ομάδες εργασίας για τη διαχείριση των έργων σας και διαθέτουμε τους απαραίτητους εξειδικευμένους συμβούλους.

Μεριμνούμε για την προσαρμογή των λύσεων μας στις απαιτήσεις του πελάτη και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Η ομάδα της ORION S.A συνεργάζεται αποτελεσματικά με τα στελέχη της επιχείρησής σας, επιδιώκοντας την επωφελή συνεργασία για κοινό κέρδος (win-win).

Επιλέξτε μας για τον επόμενο συνεργάτη σας και θα σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που θα οδηγήσουν στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Ενδεικτικο πελατολογιο εταιρειων λιανικου εμποριου & εστιασης