Τεχνολογία Media & Ψυχαγωγία

Κατανοούμε την ταχεία εξέλιξη του κλάδου και παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των επιχειρήσεων

ORION S.A έχει αποδείξει την ικανότητά της να εκτελεί έργα με επιτυχία σε ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών λογισμικού, παραγωγής διαφημιστικών ταινιών και άλλων.

250 επιτυχημενεσ συνεργασιεσ

εξειδικευμενη γνωση & αποτελεσματικη διαχειριση

ORION S.A έχει αποδείξει την ικανότητά της να εκτελεί έργα με επιτυχία σε ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών λογισμικού, παραγωγής διαφημιστικών ταινιών και άλλων.

Η εμπειρία μας είναι η εγγύηση για την αξιοπιστία και την αποτελεσματική υλοποίηση των έργων σας.

Κατανοούμε το γενικότερο περιβάλλον, τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου, καθώς και των επιμέρους τομέων του στην Ελλάδα. Αυτή η γνώση μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κλάδου σας.

Ολοκληρωμενες ελεγκτικες, φορολογικες και συμβουλευτικες υπηρεσιες

Η ORION S.A παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για να καλύψετε τις ανάγκες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με την εμπειρία μας στον κλάδο, παρέχουμε λύσεις φορολογικού σχεδιασμού, εκπόνηση business plans και υπηρεσίες "έργων διασφάλισης" για τον έλεγχο του επενδυτικού σας σχεδίου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηματοδοτικών φορέων και επιχορηγήσεων.

γιατι να επιλεξετε την orion

καινοτομεσ προσαρμοσμενεσ λυσεις

Είμαστε σε θέση να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας. Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες, και γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που σας επιτρέπουν να επιτύχετε τους στόχους σας, διατηρώντας ταυτόχρονα την συμμόρφωση προς τα χρονοδιαγράμματα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

  • Η ORION S.A διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο της τεχνολογίας, των media και της ψυχαγωγίας. Μπορούμε να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες βασισμένες στη βαθιά κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεων του κλάδου.
  •  Η ORION S.A έχει την εμπειρία και την ικανότητα να δημιουργήσει αποτελεσματικές ομάδες εργασίας που θα αναλάβουν τη διαχείριση του έργου σας. Οι συνεργαζόμενοι μας σύμβουλοι θα εργαστούν από κοντά με το προσωπικό σας για να επιτύχουν ένα αμοιβαία επωφελές αποτέλεσμα.
  • Κατανοούμε ότι η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας, και γι' αυτό επιδιώκουμε να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας. Συνεργαζόμενοι μαζί μας, θα δημιουργήσουμε μια σχέση, που θα στοχεύει στην επίτευξη αποτελεσμάτων που θα είναι επωφελή και για εσάς και για εμάς (win-win).

WHAT WE CAN DO

THE SERVICES WE PROVIDE TO OUR CUSTOMERS

Integrated accounting solutions for the full range of corporate taxation and financial results auditing

Ελέγκτικές υπηρεσίες - Orion SA
audit-icon

Audit Services

Orion SA - Φορολογικές υπηρεσίες
tax-icon

Tax Services

Ενδεικτικο πελατολογιο εταιρειων λιανικου εμποριου & εστιασης